Total Pageviews

Sunday 29 June 2014

Tripje naar la douce France en het labyrint

Een nieuwe trip is in de maak. Loes en ik vertrekken in buitengewoon uitgelaten stemming richting Frankrijk. In no time zijn we in St, Quentin, een leuk plaatsje en we gaan eerst maar eens naar de plaatselijke tourist office. Een allervriendelijkste jonge dame staat ons te woord. Ze spreekt Engels, maar al snel blijkt, dat ons Frans beter is dan haar Engels, ze krijgt er een kleur van. Spreek maar Frans, als we het niet begrijpen dan vragen we je het wel, probeer ik haar nog aan te moedigen. Maar het kwaad is al geschied, want als een blozend schoolmeisje staat ze te stuntelen en zelfs het Frans wil bij deze authentieke Francaise, niet meer lukken. Ik heb met haar te doen, de rode vlekken zitten inmiddels overal in haar nek hals en ook haar gezicht ziet er uit als een kroot. Nadat we met een paar plattegrondjes en een voor ons volkomen onbegrijpelijke minimale  bron aan informatie de zaak verlaten, besluiten we aan de overkant maar koffie te gaan drinken.



Het is een wat alternatieve zaak, zo ook het personeel, alleraardigst, hulpvaardig en vriendelijk, maar ze zien eruit als strenge veganistische geitenwollensokken types, met een wat groezelige huid, haren en dito kleding. We begrijpen uit het verhaal dat er sprake is van " eerlijke koffie" vermoedelijk zonder pesticiden, maar helemaal zeker zijn we niet. Het rappe Frans gaat ons nog net iets té snel. Maar, de koffie was subliem, met een  G sleutel als topping in de opgeschuimde melk.

Op naar le baselique, als eerste voelen we allebei een wat vreemde (zeker geen schone) energie in de kerk. Het labyrint ligt bij binnenkomst aan onze voeten, maar we gaan toch eerst maar eens voelen wat er te voelen valt. Loes begint al redelijk snel te boeren en ik volg haar al snel. We starten met het lopen van het labyrint.


Wij ervaren allebei een bijzondere moeilijk te definiëren energie, wel één die het nodige in beweging zet. Het lopen van het labyrint ontspant en mijn voeten worden steeds warmer en warmer. Nadat we klaar zijn gaan we picknicken in het park, en delen onze ervaringen. We hebben allebei tijdens het lopen van het labyrint het orgel gehoord, heel zacht alsof elk moment het geluid vol zou gaan aanzwellen. Hoe lang de prachtige zachte muziek er was weten we allebei niet, maar zoals er ineens was, zo was het ook ineens weg. Het frappante was dat er geen organist in de kerk was!


 

We rijden naar Amiens, en nemen een route alternatief, die gaat dwars door allerlei dorpen en gehuchten en wij komen aan het eind van de middag aan. Het regent pijpenstelen en het is even zoeken voor een hotel. We vinden er eentje redelijk bij het centrum. We gaan naar de kathedraal, die al voor deel is


schoongemaakt aan de buitenkant. Wanneer we de kerk binnentreden is er een dienst aan de gang, de stemmen en het orgel bezorgen me kippenvel, zo mooi is het.



Wederom besluiten we eerst een rondje door de kathedraal te maken en weer waar te nemen. De energie is in vergelijking met gisteren totaal anders, en ook veel schoner. In totaal lopen we het labyrint 2 keer, tussen de 1e en de 2e keer zitten een paar uren. Beide keren ervaar ik als totaal verschillend, maar heel harmonieus. Amiens is een stuk drukker dan St. Quentin en er zijn wel wat bezoekers die een poging doen om het labyrint te lopen. Bijzonder is het om te zien dat sommige mensen de weg kwijtraken in dit labyrint. Er zijn ook een paar "spelregels" voor het lopen van het labyrint en niet iedereen is daar blijkbaar van op de hoogte. Zo zijn er ook mensen die de stenen lopen waar het labyrint is ingelegd, dat geeft ook bijzondere taferelen en je komt dan ook niet uit in het centrum van het labyrint. Daarnaast word je voor keuzes gesteld, ja en dan vallen verbaasde gezichten ons ten deel.



We blijven nog wat nagenieten in de kerk om vervolgens het stadje in te gaan. Er is markt, en een flinke grote trouwens. Omdat we worden verrast door een plensbui duiken we een brasserie in, waar ze tot mijn stomme verbazing Duvel verkopen. Mijn traktatie voor deze dag, maar dat is nog niet alles, ze hebben ook nog een Vlaamse stoolschotel op het menu staan, waarvan ik zomaar vermoed dat de l een f moet zijn en een potjevlesch.


 
 
We bestellen een kaasplankje, waar 9 stukjes kaas op liggen en nog wat stukjes stokbrood. Eerlijk zullen we alles delen, inclusief dat ene stukje kaas. Loes snijdt het door midden, geeft mij de helft en steekt de andere helft in haar mond. Het is nog wat hard en de structuur en smaak van de kaas is toch wel wat bijzonder. Ik proef, begin te lachen en spuug het uit in mijn servet, " het is geen kaas maar roomboter Loes"! ( vandaar dat  het maar een stukje  op het bord was).  Zonder blikken of verblozen eet Loes de klont boter op en trekt nadat ze het doorgeslikt heeft een vies gezicht. Jakkes, zegt ze, en neemt snel een slok wijn. De overige kaas is verrrrrrrukeluk en we laten het ons dan ook goed smaken.

Wil je meer weten of ben je geïnteresseerd in de reizen die we aanbieden, neem dan een kijkje op de website van Triade Travel. Voor het nieuwe aanbod voor de Labyrint reizen en dagtripjes, kun je contact opnemen met de Spiegelkamer Loes Blok 010-2202012 of met Caroline Dekker 070-3692559.
 

Thursday 26 June 2014

Racisme en het openbaar vervoer

Van de week was ik helaas weer eens aangewezen op het openbaar vervoer. Voor mij is het een noodzakelijk kwaad, maar ik ben wel blij dat er openbaar vervoer is. Tegenwoordig hebben ze bij de NS treincoupés met de S van Stilte, en als ik dan toch met de trein moet, dan maar in stilte. Gewapend met een boek (zo niet meer van deze eeuw) zet ik mij neer op een van de lege stoelen in de coupé. Al snel word ik uit mijn verhaal gehaald, want blijkbaar is de S van Stilte moeilijk te begrijpen voor sommige mensen. Voor diegenen die het begrijpen heeft de NS er nog bijgezet stilte. Hoe moeilijk kan het zijn.




Een jonge man voert een wel zeer interessante conversatie, en van maar liefst 15 minuten over de was die nog gedaan moest worden. Even later stapt er een jonge dame in. Schuin tegen over mij gaat zij zitten, we hebben even oogcontact en er vallen mij direct een aantal dingen op.

Deze dame probeert een statement met haar uiterlijk te maken. Zij heeft geverfd en gestyled haar, of ze zo van de kapper komt, haar gezicht zit behoorlijk zwaar in de make-up, inclusief valse wimpers.



Types opgeschilderde slagschepen noem ik ze niet hardop natuurlijk! Haar nagels zijn nep, zij heeft een dure telefoon in haar hand, waar zij onophoudelijk mee aan het whatsappen of weet ik wat aan het doen is. Een merk horloge omsluit haar pols, net als de Louis Vuitton tas,



en aan haar vingers zitten allerlei glinsterende gouden ringen


en haar broek is er een van suède en als ik het zo inschat, is dat geen uitverkoopje geweest bij de C&A of de H& M.


Last but not least dit alles geheel in stijl en de bij elkaar passende kleurende outfit afgemaakt met dure bontlaarsjes. Wij worden door een medewerker gecontroleerd, dat is vrij normaal bij de NS en wat blijkt, de dame tegenover mij heeft een verkeerd kaartje. De conducteur legt heel rustig en beleefd aan haar de spelregels uit en dan begint het.

Onder de lagen lak en vernis komt een kleine feeks te voorschijn en op een behoorlijk onbeschofte manier bekt ze de man af. Hij blijft beleefd en praat op dezelfde rustige toon verder, bij mij schoot de adrenaline al aardig omhoog, en hij legt haar nogmaals de spelregels van de NS uit. Op een defensief agressieve manier blijft de dame in kwestie volhouden dat ze deze trein altijd neemt en dat deze trein altijd op het bewuste station stopt, alleen deze keer blijkbaar niet. Waarop de conducteur in kwestie geduldig en beleefd uitlegt dat deze trein NOOIT op het betreffende station stopt. Dit ontbreken van het betreffende station was te lezen op de digitale borden, maar het werd ook nog eens diverse malen omgeroepen, waar de trein allemaal WEL stopte. De conducteur wijst haar nogmaals op haar eigen verantwoordelijkheid en zegt nota bene dat ze dit keer geen boete zal krijgen. En dan komt het: "" Jij bent een racist""  bijt zij hem toe en ze gaat nog even door met haar tirade. De conducteur negeert haar verdere scheldpartij.

Nu  kan racisme omschreven worden als een ideologie waarbij uitgegaan wordt van de superioriteit van de ene etnische groep ten opzicht van de andere groep.



Hoe zit het nu eigenlijk met racisme, want ik heb de goede man, op geen enkele manier dan ook iets in die richting zelfs horen suggereren. Of gelden voor allochtonen andere regels dan voor autochtonen?  Als zij zich niet aan de spelregels houden, dan is het ineens racisme??? Zou ik als autochtoon ook geen boete hebben gehad als ik met het verkeerde kaartje in de trein had gezeten?

Wanneer de conducteur de coupé verlaat, zoekt ze steun bij mij, maar voor ik kan reageren, spreekt een andere dame in de trein haar aan op haar onbeschofte gedrag. Dit zouden meer mensen moeten doen! Of de boodschap echt aangekomen is, vraag ik mij oprecht af. De dame in kwestie stapt op Rotterdam Centraal station uit, en loopt samen met een andere opgedirkte jonge dame, naar de hoofduitgang van het Station. Het ziet er naar uit dat het toch een gevalletje "" grijs rijden""  is geweest, maar dan wel eentje met dure buitenkant en een meer dan armzalige binnenkant.

Wednesday 25 June 2014

Energieën die nu naar de Aarde komen en de verandering van de trillingsfrequentie

Al langere tijd zijn er energieën aan het werk die hier op aarde heftig kunnen uitpakken. Dit is niet alleen mondiaal zo, maar geldt ook voor ons als individu. Astrologisch bezien zijn er momenteel de standen van een vierkant van Pluto met Uranus, en dan doet de oorlogsgod Mars er nog een schepje boven op en tel uit je winst. Alle ingrediënten zijn aanwezig om de boel goed te laten ontsporen.




Dit proces is al een tijdje aan de gang en met verwondering sla ik het gade. Zo ook in mijn directe omgeving. Hier bevinden zich 2 dames, inmiddels op leeftijd, die, zo gezegd, niet helemaal sporen. Het paadje waar zij met hun huis aan zitten heb ik inmiddels het Zottepad gedoopt. 

Allebei zijn ze bejaard, de een manisch depressief en overgoten met een stoornis van Gilles de La Tourette, wat nog wel eens tot bijzondere taferelen leidt.



De ander inmiddels dik in de 70 en naar het zich laat aanzien toch wel zachtjes dement aan het worden is, en daarbij de nodige agressie ten toon spreidt. Haar ogen staan wild, haar kapsel ziet eruit als een mislukte knipbeurt bij de Kinky Kapper, verward haar, kale plekken,  het is een soort van haardos waarmee  ze met een beetje fantasie zo het akkerveld op kan gaan om als vogelverschrikker dienst te doen.



Het verlies van decorum, dat is er ook, maar zoals het met de meeste psychiatrische zieken gesteld is, van enig ziekte inzicht is dan ook geen sprake. Met een hoop overlast als gevolg.

 
Op dit moment is de situatie zo, dat zodra ik mijn gezicht laten zien, er een lading agressie over me heen komt. Gelukkig  ben ik niet de enige die in de prijzen is gevallen een andere buurvrouw is eveneens goed de klos. De scheldkanonnades, de provocaties en de bijbehorende zeer ernstige ziektes die wij regelmatig toegewenst krijgen zal ik hier dan ookmaar niet herhalen.
Regelmatig mag de Hermandad er aan te pas komen, die overigens ook weinig kan uitrichten, maar een bezoek van hen, leidt soms wel weer tot komische situaties. Want, heer agent ook niet van gisteren, weet soms met gevatte humor de vinger op de zere plek te leggen. En ons rechtssysteem heeft op dergelijk lastigvallen geen adequate oplossing.

Dit was nog niet alles, in de laatste 3 dagen gebeurde er nog veel meer,  met als klap op de vuurpijl een onverwachtse bezoeker. Het is  maandagavond en inmiddels 22.15 uur en ik zit ontspannen naar een detective te kijken wanneer er aan mijn deur wordt geklopt. Buiten staan mijn wel aardige en normale buurvrouw en een wat vreemd uitziende man met fiets bij mij op de stoep. De man kijkt alsof hij in een psychose zit, draagt een raar mutsje, heeft een verfrommeld briefje in zijn hand met TriadeTravel erop en het adres. Hij spreekt Engels en hij wordt door mijn buurvrouw met een veelbetekenende blik geïntroduceerd, als zijnde dat hij voor mij kwam. Ik zal ongetwijfeld niet bijster snugger hebben gekeken, want mij was niets bekend.
 
 
Hij stak direct van wal, want hij kwam om over spiritualiteit te praten, een normaal voorstellen was er niet bij. Een beetje wezenloos kijk ik naar het tafereel waar ik weer in beland ben en antwoord, dat het inmiddels kwart over tien is en dat ik hier nu echt geen behoefte aan heb. Hij houdt voet bij stuk, stapt van zijn fiets af en komt naar mij toe lopen, en zo vertrouwt hij mij toe, I am a healer ( de alarmklokken gaan direct luiden).  En hij wil perse met mij hierover van gedachten wisselen!
 
 
 
Ik word al wat ongeduldig, en baal dat ik de rest van mijn  detective mis en denk " waarom krijg ik de laatste dagen toch van die halve zolen op mijn pad en mensen die de weg kwijt zijn?". Het antwoord wil nog niet direct komen.
 
Hij wil gaan lesgeven, zo vervolgt hij zijn verhaal, en zo gaat hij in zijn enthousiasme verder, "you are going to teach me".
 

De roze olifant zie ik al inmiddels voor mij staan en voel tevens een enorme weerstand in mijn lichaam. Het is helemaal niet de bedoeling dat ik daar les in geef en dat ben ik dan ook niet van plan. Mocht dat wel de bedoeling zijn, dan zal "boven" me ongetwijfeld een signaal geven. Wat verward kijkt hij me aan, herhaalt wat ik zeg, maar hij is niet voor 1 gat te vangen, Nee,  hij gaan samenwerken. Mijn hemeltje lief,  denk ik nog, daar kan ik toch geen klant naar toe sturen? Ik besluit maar onomwonden mede te delen dat ik ook echt niet met hem ga samenwerken. Onthutst en met grote ogen kijkt hij mij aan en herhaalt wat ik zeg. Ja, zeg ik hem nogmaals,  dat gaat niet gebeuren. Na nog wat heen en weer gepraat vertrekt hij eindelijk met zijn "grote gevolg" die hem overal brengt en deuren voor hem opent. Mijn buurvrouw en ik krijgen niet goed helder wat dat grote gevolg dan is en we laten het er maar bij.
Nadat hij weg is, verzucht mijn buurvrouw joh, ik dacht dat het een zwerver was en dat hij op zoek was naar huisvesting want hij stond bij Gerrit voor de deur, maar toen ik vroeg of hij iemand zocht zei hij dat ie bij jou moest zijn.
Nou dat is dan heel mooi......en nog hartelijk bedankt voor het brengen Buuv, zeg ik plagend, denk toch dat ik maar eens binnenkort bollen knoflook voor mijn deur ga hangen, want het salieplantje alleen is blijkbaar niet voldoende.
 
 
 
 

Thursday 12 June 2014

Freitag 13. Juni 2014 und der Vollmond

 



Der Mond steht im  Feuerzeichen Schütze. Diese Energie gibt Begeisterung, Optimismus und das Bedürfnis um Dein Blickfeld oder Deine  Sicht zu erweitern.
Dies ist eine gute Zeit für Dich, sich bewusst auf Deine Ideale zu konzentrieren. Die Sonne beleuchtet den Mond von den  Zwillingen aus. Das kann Unruhe geben und  Bedürfnis nach  Kommunikation. Höre bitte zuerst auf Deine intuitive Ansicht und untersuche erst danach die Fakten.
Merkur
läuft bis zum 1. Juli "rückwärts", sodass wir mehr auf unsere rechte Gehirnhälfte angewiesen sind  (Gefühle, Phantasie, Philosophie) statt der linken Seite (Fakten).
 
 
 
Merkur steht im Krebs, was bedeuten kann, dass du erinnert wirst  an  alte emotionale Themen, die schmerzhaft waren und immernoch Weh tun. Venus steht  im Stier (vertraute Liebe und Übergabe? und Behaglichkeit?), Pluto steht  gleich gegenüber und dass kann zu denken geben über Deine Beziehung: Wie ist sie wirklich?
Was ist es wirklich? Warum sind wir zusammen? Wann fühlst Du Dich einsam in Deiner Beziehung und warum? Wann fühlst du Liebe und wann Pflicht?
Mars und Pluto stehen im Quadrat. Das gibt Mut für totale Veränderung. Kann auch die Tendenz Deinen eigenen Willen durchzusetzen verstärken. Suche den Ausgleich und nicht die   die Konfrontation. Denn dies führt sehr schnell zu einem eine Machtkampf der nichts bringt.
Stehe in dieser Zeit gelassen zu Deinem eigenen  Wachstum. Schaue bei Dir selbst, was sich in der letzten Zeit manifestiert hat und in welcher Weise Du Deine gewünschten Ziele erreicht hast.  Inneres  Wachstum ist wichtig, so bleibst Du mit Dir selbst verbunden. Dein stetig wachsendes Bewusstsein hilft
 
 
Dir alltäglich bei Deinem TUN und SEIN. Nehme diese folgenden Wörtern mit: Abenteuer (Schütze), Interesse (Zwillinge), Karma (Saturn), Wechselwirkungen  (Venus).
Der Freitag ist benannt nach der nordischen Göttin Freya, Göttin der Fruchtbarkeit und Sexualität.
Freitag war der einzige Tag, die einer Göttin geweiht war und wurde mit Liebe und Fruchtbarkeit verbunden.
Es war ein Glückstag, vor allem um eine Ehe zu schliessen.
Die ersten Kalender basierten auf  den Phasen des Mondes.
Man lebt dann nicht nach dem System der 12 Monate, sondern mit den 13 Monden.
Die heilige Zahl 13 war mit dem Weiblichen Mond-Aspekt verbunden.
Unser aktueller Kalender ist im Jahr 45 v. Chr. von Julius Caesar eingeführt worden. Papst Gregor hat ihn im Jahr 1582 revidiert  und alle christlichen Länder im Westen  gezwungen ihn zu verwenden. Zentral steht die Drehung der Erde um die Sonne. Die Verbindung mit anderen natürlichen Zyklen ist verloren gegangen mit diesem Kalender. Die 13 Monde wurden nach hinten verschoben und die Zahl 13 bewusst von der Kirche aus als Unglückszahl markiert.
Der Freitag  geweiht der Weiblichkeit, Liebe und Fruchtbarkeit sowie die Zahl 13 wurden bewusst verketzert.
Vom Ursprung her war Freitag der 13. ein Tag, um zu ehren  die Göttin der Liebe und des Glücks sowie des  Wohlstandes im Innen und Aussen. 
Die Zahl 13 war für den Mond-Aspekt und er gab einen neuen Anfang oder Übergang in die nächste Phase - das Leben ist ja zyklisch.
 
Quelle: Petra Stamm

Weitere Information: Lia Capelle
Rigistrasse 11
6045 Meggen CH

Wednesday 11 June 2014

Vrijdag 13 juni en de volle maan




De Maan staat in het vuurteken Boogschutter. Deze energie geeft enthousiasme, optimisme en de behoefte om je gezichtspunt of visie te verbreden. Dit is een goede tijd om je bewust op je idealen te richten. De Zon werpt licht op de Maan vanuit Tweelingen. Dat kan onrust geven, behoefte aan communicatie en contact. Luister echter eerst naar je intuïtieve inzichten en onderzoek daarna pas de feiten.
Mercurius loopt tot en met 1 juli ‘achteruit’, waardoor we meer zijn aangewezen op onze rechterhersenhelft (gevoel, verbeelding, filosofie) in plaats van de linkerhersenhelft (feiten). Mercurius staat in Kreeft, wat kan betekenen dat je wordt herinnerd aan oude emotionele zaken die pijn deden of nog steeds doen.
Venus staat in Stier (vertrouwde liefde, overgave en behaaglijkheid), maar Pluto staat daar recht tegenover en dat kan te denken geven over je relatie: Hoe is het écht? Waarom ben je samen? Wanneer voel je je eenzaam in je relatie en waardoor? Wanneer voel je liefde, wanneer plicht?


                                                                  

Mars en Pluto staan vierkant. Dat geeft moed voor totale verandering, maar kan ook de neiging om je eigen wil door te drijven versterken. Zoek de middenweg, ga niet voor ‘alles of niets’, want dat brengt al snel een machtsstrijd teweeg.
Sta in deze tijd stil bij je eigen groei. Kijk bij jezelf wat zich heeft gemanifesteerd de afgelopen periode en in welk opzicht je jouw gewenste doelen hebt bereikt. Innerlijke groei is ook belangrijk, dus blijf in verbinding met jezelf, zodat je de groei buiten jezelf kunt leiden en vormgeven. Neem daarin de volgende woorden mee: avontuur (Boogschutter), interesse (Tweelingen), karmische (Saturnus) interacties (Venus).



Extra: vrijdag de 13e  en de Maan
De dag vrijdag is vernoemd naar de Noordse godin Freya, godin van vruchtbaarheid en seksualiteit. Vrijdag was de enige dag die aan een godin was gewijd en was verbonden met liefde en vruchtbaarheid. Het was een geluksdag, vooral om in het huwelijk te treden.
De eerste kalenders waren gebaseerd op de schijngestalten van de Maan. Men leefde dus niet volgens het systeem met 12 maanden maar dat met 13 manen. Het heilige getal 13 was verbonden met vrouwelijke (maan)aspecten. Onze huidige kalender is in 45 v. Chr. ingevoerd door Julius Caesar en in 1582 door paus Gregorius hersteld en opgedrongen aan het westen en in alle christelijke landen doorgevoerd. Centraal staat de rondgang van de Aarde om de Zon. De verbinding met andere natuurlijke cycli is verloren gegaan met deze kalender. De 13 manen werden naar de achtergrond verdreven en het getal 13 werd bewust als ongeluksgetal bestempeld. Bovendien werd door de Kerk ook vrijdag als ongeluksdag bestempeld –  een dag gewijd aan vrouwelijkheid, liefde, vruchtbaarheid, zelfs seksualiteit, dat kon niet! De combinatie van vrijdag én 13 werd dubbelop verketterd.
Van oorsprong was vrijdag de 13e dus een dag om de godin van de liefde en voorspoed te eren, binnen en buiten jezelf. Het getal 13 stond voor de maanaspecten en gaf ook aan een nieuw begin aan of de overgang naar een volgende fase – het leven is immers cyclisch.

Bron: Petra Stam.

Thursday 5 June 2014

Clearing, Befreiung von Erdgebunden Seelen und Gedankenformen.


 
Unter Clearing versteht man die Befreiung von Erdgebunden Seelen und Gedankenformen. Viele dieser Seelen wissen oft nicht dass sie bereits gestorben sind un können daher auch nicht in die geistigen Welten hinüber gehen.
Einige der Gründe für ihre Bindungen an unsere materielle Welt sind diverse unerledigte Aufgaben und Beziehungen, materielle Abhängigkeiten oder diverse Süchte.

Diese Gründe verhindern meist einen natürlichen Übergang in die geistigen Welten. Oftmals sinken die Seelen der Verstorbenen auch in eine Art Tiefschlaf und finden nach dem Erwachen eine völlig veränderte Welt vor.

Ihre Kontaktaufnahme zu lebenden Personen misslingt, da die verstorbenen Seelen in ihrem Körper nicht erkannt werden. Ohne den eigenen psysischen Körper suchen sich Erdgebundene Seelen einen für sie geeigneten Menschen aus um beiu deren geöffneter Aura in sie einzutreten oder zich an sie zu heften.

 
Dies geschieht sehr oft bei Bewusstlosigkeit, Unfällen, Shicks, Süchten, usw, weil die Aura in diesen Zuständen extrem verwundbar ist.

Starke Emotionen von Wut, Ärger, Gier usw, senken ebenfalls die Schwingungsenergie des Individuums und ziehen Erdgebundene Seelen an, die sich dann an die betreffende Person heften.
 
Hinterbliebene, die den Tod eines Angehörigen beklagen, befinden sich meist in einem emotionalen Ausnahmezustand. Dieser Zustand macht sie sehr anfällig, denn sie halten sich an Orten auf wo es von Erdgebundenen Seelen nur zo wimmelt.
Krankenhäuser, Leichenhallen, Friedhöfe, Alters-undPlegeheime, Eindkaufscenter, sind Orte mit der grössten Ansammlung von Entkörperten Wesenheiten.
 
 
In der Befreiungsarbeit, auch Clearing genannt werden diese Seelen mittels geeigneten Methoden aufgespürt, angesprochen und über ihre wahre Bestimming informiert, bevor sie ins Licht geführt werden.
Die besetzte Person ist dann frei von Fremdenenergien welche sie under Umständen über viele Jahre beeinflusst oder manipuliert haben.
 
Auch seelische und körperliche Beschwerden können sich bessern, wenn diese in Zusammenhang mot der Besetzung von fremden Seelen Energien stammen. Die besetzte Person ist nach der erfolgreichen Clearingarbeit wieder frei von Fremdenenergien und kann dann wesentlich besser ihren persönlichen Lebensinn erkennen un verwirklichen.
 
Wenn wir unsere seelischen Bedürfnisse ignorieren, beginnt der Körper, sich mit verschiedenen Symptomen und Gebrechen zu Wort zu melden.
 
Lia Cappele begleite Sie auf dem Weg zu den Ursachen und zur Auflösung von......
 
* Krankheit, körperlichen oder seelischen Symptomen
* Fremdeinflüssen, Besetzungen, Flüchen, Magie
* Ungünstigen, leidvollen Lebensumständen
* Blockaden, störenden Glaubenssätzen
* Belastenden Verhaltensmustern
 
 
 
Lia Capelle
Rigistrasse 11
6045 Meggen CH
 

Bevrijding van aardgebonden zielen, Clearing genaamd

Clearing, wat is dat nu precies?

Onder clearing verstaan we de bevrijding van aardgebonden zielen en gedachtenvormen. Veel van deze aardgebonden zielen weten vaak niet dat ze al dood zijn en kunnen daarom niet naar de geestelijke wereld overgaan.


Enkele redenen voor hun banden met onze materiële wereld zijn verschillende onafgewerkte taken en relaties, fysieke afhankelijkheden of diverse verslavingen. Dit verhindert hen vaak een natuurlijke overgang naar de geestelijke werelden.

Vaak zijn de zielen van deze doden in een soort van kunstmatige diepe slaap en vinden zij na het ontwaken een compleet veranderde wereld. Zonder het eigen fysieke lichaam gaan aardgebonden zielen op zoek naar een voor hen geschikt mens, wanneer deze zijn of haar aura geopend heeft en gaan in hem of haar of gaat zich aan hem of haar hechten.
Dit openen van de aura is veelal een onbewust proces en gebeurt nogal eens na een traumatische ervaring, zoals ongelukken, schokken, verslavingen of met het verlies van het bewustzijn.
Overlevenden die rouwen om de dood van een familielid of een andere dierbare bevinden zich meestal in een emotionele noodtoestand. Deze voorwaarde maakt hen kwetsbaar omdat ze vasthouden aan plaatsen waar het wemelt van de aardgebonden zielen.

Sterke emoties zoals woede, wrok, haat, hebzucht etc.....vermindert de trillingsenergie van het individu en trekken aardgebonden zielen aan, die zich vervolgens hechten aan de betrokken persoon.
Jouw contact met levende personen mislukt omdat de overleden zielen niet in hun subtiele lichamen worden erkend.


 
Ziekenhuizen, mortuaria, begraafplaatsen, ouderdoms-en verzorgingshuizen, winkelcentra, zijn de plaatsen met de grootste collectie van onstoffelijke wezens.
Deze zielen zullen worden bevrijd door middel van schoonmaken en losmaken, ook wel clearing genoemd. Dit gebeurt door middel van passende methoden, de zielen worden gecontacteerd en geïnformeerd over hun ware bestemming voordat zij in het licht worden gebracht.



Op het moment dat dit gebeurt, dan is de persoon vrij van de vreemde en niet eigen energieën die hem of haar heeft beïnvloed of gemanipuleerd in diverse omstandigheden en gedurende velen jaren. Ook kunnen de geestelijke en lichamelijke kwalen verbeteren als deze energieën in verband staan met de in bezit name door aardgebonden zielen.

Na het succesvolle werk waarbij niet eigen energieën zijn opgeruimd, is het voor de persoon veel beter en makkelijker te herkennen wat de persoonlijke zin  van het leven is en zodoende kan deze ook makkelijker gerealiseerd worden.
Als we onze geestelijke behoeften negeren laat het lichaam een verscheidenheid aan symptomen en ziekten zien.
Lia Capelle kan u begeleiden op de weg naar de oorzaken en de oplossing van"....* ziekte, lichamelijke of emotionele klachten, bij niet eigen invloeden/energieën, beroepen, vloeken, magie, bijwerkingen, pijnlijke levensomstandigheden, blokkades, storende overtuigingen en belastende gedragspatronen.

 
 
Je kunt met Lia contact opnemen.

Lia Capelle
Rigistrasse 11
6045 Meggen CH
tel: 0041 41-3773247 (vanuit Nederland)
Lia's email: liacapelle@gmx.net
Lia's website: www.angelsforlia.nl

Zij heeft van jou nodig:

Naam.................................................
Adres.................................................
geboortedatum...................................
tel.:.....................................................
email:.................................................