Total Pageviews

Wednesday 3 February 2010

Vortex Energie Egypte


Tijdens mijn laatste reis naar de westelijke woestijn waren we in de gelukkige omstandigheden een draaikolk van energie te ervaren in de woestijn, het was een geweldige energiekolk. Een vortex is een spiraal van hoge energie, die afkomstig is van magnetische, spirituele en leylijnen van de aarde. Wanneer je goed naar de foto kijkt dan zie je de vortex rechts in beeld. Het was een geweldig ervaring om in de draaikolk te staan en te mediteren, de draaikolk gaf een geweldige dosis energie toen wij een verbinding met onze eigen chakra’s, onze eigen energie en de energie van de aarde maakten.

Een vortex wordt vaak beschouwd als doorgang of portaal naar de andere rijken, dimensies en domeinen. Een vortex kan helpen met het genezende werk voor het lichaam en het opnieuw leven inblazen van energie, waarbij er vooral goed te werken is met kristallen op deze gebieden. In het gebied bij de vallei der koningen heb ik prachtige kristallen gevonden. Een aantal van die kristallen ligt verspreid in mijn eigen huis, ze helpen me bij het op peil houden van de goede energie in mijn woon- werk en slaapkamer. De energie in en rond mijn huis voelt zeer helder en schoon en ik kan ook zien dat de energie schoon is.

Veel heilige tempels en kerken zijn gebouwd op de leylijnen en vortex energie punten, waar de lijnen en de vortex elkaar kruisen daar is de energie enorm verhoogd. Gizeh Piramide en stonehenge zijn onder andere bekende plekken van deze fantastische energie.

Tijdens onze reis naar Kalabsha herinner ik me dat ik een van mijn gasten leidde en liet staan op een vortex plek die ik had gevonden in de tempel van Kalabsha, uiteraard werken verschillende energieën op verschillende manieren bij mensen uit.Toen ik lorraine op die plek plaatste kon ze niet stoppen met giegelen! Ze bleef op en af springen op die plek en begon vervolgens steeds weer te giegelen het giegelen werkte zo aanstekelijk dat wij met z’n allen ons kostelijk hebben vermaakt. Kalabsha is een heerlijk eiland waarbij de energie zeer schoon, helder en levendig voelt en ziet en het is een prachtig gebied om te mediteren met mijn groepen.

www.caroline-dekker.nl

No comments:

Post a Comment