Total Pageviews

Thursday 5 June 2014

Bevrijding van aardgebonden zielen, Clearing genaamd

Clearing, wat is dat nu precies?

Onder clearing verstaan we de bevrijding van aardgebonden zielen en gedachtenvormen. Veel van deze aardgebonden zielen weten vaak niet dat ze al dood zijn en kunnen daarom niet naar de geestelijke wereld overgaan.


Enkele redenen voor hun banden met onze materiële wereld zijn verschillende onafgewerkte taken en relaties, fysieke afhankelijkheden of diverse verslavingen. Dit verhindert hen vaak een natuurlijke overgang naar de geestelijke werelden.

Vaak zijn de zielen van deze doden in een soort van kunstmatige diepe slaap en vinden zij na het ontwaken een compleet veranderde wereld. Zonder het eigen fysieke lichaam gaan aardgebonden zielen op zoek naar een voor hen geschikt mens, wanneer deze zijn of haar aura geopend heeft en gaan in hem of haar of gaat zich aan hem of haar hechten.
Dit openen van de aura is veelal een onbewust proces en gebeurt nogal eens na een traumatische ervaring, zoals ongelukken, schokken, verslavingen of met het verlies van het bewustzijn.
Overlevenden die rouwen om de dood van een familielid of een andere dierbare bevinden zich meestal in een emotionele noodtoestand. Deze voorwaarde maakt hen kwetsbaar omdat ze vasthouden aan plaatsen waar het wemelt van de aardgebonden zielen.

Sterke emoties zoals woede, wrok, haat, hebzucht etc.....vermindert de trillingsenergie van het individu en trekken aardgebonden zielen aan, die zich vervolgens hechten aan de betrokken persoon.
Jouw contact met levende personen mislukt omdat de overleden zielen niet in hun subtiele lichamen worden erkend.


 
Ziekenhuizen, mortuaria, begraafplaatsen, ouderdoms-en verzorgingshuizen, winkelcentra, zijn de plaatsen met de grootste collectie van onstoffelijke wezens.
Deze zielen zullen worden bevrijd door middel van schoonmaken en losmaken, ook wel clearing genoemd. Dit gebeurt door middel van passende methoden, de zielen worden gecontacteerd en geïnformeerd over hun ware bestemming voordat zij in het licht worden gebracht.



Op het moment dat dit gebeurt, dan is de persoon vrij van de vreemde en niet eigen energieën die hem of haar heeft beïnvloed of gemanipuleerd in diverse omstandigheden en gedurende velen jaren. Ook kunnen de geestelijke en lichamelijke kwalen verbeteren als deze energieën in verband staan met de in bezit name door aardgebonden zielen.

Na het succesvolle werk waarbij niet eigen energieën zijn opgeruimd, is het voor de persoon veel beter en makkelijker te herkennen wat de persoonlijke zin  van het leven is en zodoende kan deze ook makkelijker gerealiseerd worden.
Als we onze geestelijke behoeften negeren laat het lichaam een verscheidenheid aan symptomen en ziekten zien.
Lia Capelle kan u begeleiden op de weg naar de oorzaken en de oplossing van"....* ziekte, lichamelijke of emotionele klachten, bij niet eigen invloeden/energieën, beroepen, vloeken, magie, bijwerkingen, pijnlijke levensomstandigheden, blokkades, storende overtuigingen en belastende gedragspatronen.

 
 
Je kunt met Lia contact opnemen.

Lia Capelle
Rigistrasse 11
6045 Meggen CH
tel: 0041 41-3773247 (vanuit Nederland)
Lia's email: liacapelle@gmx.net
Lia's website: www.angelsforlia.nl

Zij heeft van jou nodig:

Naam.................................................
Adres.................................................
geboortedatum...................................
tel.:.....................................................
email:.................................................

No comments:

Post a Comment