Total Pageviews

Wednesday 15 August 2012

26 augustus Inspiratie dag in de Spiegelkamer (Rotterdam)

Het NU staat centraal in de Spiegelkamer in Rotterdam. Deze inspirirende ruimte ademt een sfeer van Licht, Liefde, Warmte, van Vrijheid, Creativiteit en Bewustwording. De Spiegelkamer geeft ruimte aan mensen die inspireren of geïnspireerd willen worden. Op 26 augstus geven 5 "krachtvrouwen" korte workshops om u te inspireren en verborgen inzichten & wijsheden te laten ontstaan. Een dag om te verdiepen, ver breden en samen te zijn.
Programma Inspiratiedag op 26 augustus 2012. 10.00 uur Opening door Loes Blok 10.30 uur Korte workshops / introducties Vingerlabyrint, meditatie & mindfullness door Loes Blok Stembevrijding & Reiki door Roos Bezemer Kleurenanalyse & creatiespiraal door Janneke Douma Tarot door Caroline Dekker Op Pad met de Dwaas door Petra Portheine Training Helder Waarnemen door Caroline Dekker & Petra Portheine Workshop innerlijk spiegelbeeld 2012 door Caroline Dekker & Petra Portheine
Loes Blok "mijn diepste wens is dat het iedereen goed gaat Loes is de eigenaar van de Spiegelkamer. Zij is werkzaam als docente bij de Hoge School Rotterdam en als transformationeel coach begeleidt ze mensen in Mindfulness en Meditatiesessies. Daarnaast ligt haar hart bij het labyrinth werk en de spiegelogie. Loes is een van de stuwende Krachten achter het landelijk spiegelogie-netwerk en werkt nauw samen met Willem de Ridder en Clary Kriek.
Caroline Dekker, "ik observeer, registreer en oordeel niet" Ontwikkel je eigen talenten, je eigen kracht en vooral wees of wordt authentiek vanuit jouw diepste zingeving. Dat is waar Caroline Dekker voor staat in haar werk als therapeut/trainer en als spiritueel life coach. Of het nu door middel van de Tarot, Astrologie, de spirituele reizen of haar therapeutisch werk is, zij werkt altijd aan de verruiming en ontwikkeling van het bewustzijn. Haar bedrijf Triade Travel staat voor zowel reizen in de stof als in de geest.
Janneke Douma "ik laat kleuren hun werk doen" Janneke Douma is ruim 30 jaar allround kleurconsulent, kleurenadviseur voor architectuur, kleding en zelfzorg en werkt daarnaast als color-facilitair. Kleur gebruiken als een vrolijk, speels instrument om jezelf beter te leren kennen? En te onderzoeken wat je echt wilt met je leven? Je kunt leren hoe jij kleur kunt gebruiken als jouw natuurlijk kompas. Om je daarmee te leren werken, gebruik ik de combinatie van hororoscoop, persoonlijke kleurenanalyse en principes en creatieprocessen.
Petra Portheine, "ik stel vragen aan degene die zich wil krijgen op eigen antwoorden" "Heeft het Nu jou vandaag ook weer gevonden? Petra Portheine werkt al meer dan 10 jaar als freelance tekstschrijfster. Daarnaast is ze spiritueel life-coach en organiseert ze workshops met thema's als: innerlijke verstilling, de kracht en valkuilen van het denken en de kunst van het voelen. In de workshop 'op pad met de Dwaas', staat de grote Arcana van de Tarot Centraal.
Roos Besemer "ik ben een geboren verzachter" Roos Besemer geeft in haar praktijk Mettaroos reikibehandelingen en stembevrijding sessies (individueel en groepen). Liefdevolle aandaccht en liefde, vreugde, geluk, genegenheid en kwetsbaarheid krijgen bij Roos in haar sessies en behandelingen de ruimte om weer vrolijk te stromen, alles mag er zijn! Bij Reiki gebeurt dit via de liefdevolle levensenergie die Roos doorgeeft via haar handen. Door liefdevol met eigen klanken het lied van de ziel te zingen, helpt Roos in haar sessies stembevrijding blokkades in het lichaam op te heffen en de ziel te openen. Tenslotte zingt iedere vogel zijn eigen lied! Gitarist Bennu zal live muziek verzorgen gedurende deze inspirerende dag.

No comments:

Post a Comment