Total Pageviews

Sunday, 27 November 2016

Eigentijdse training "mindful omgaan met jezelf"


Velen van ons zijn zich niet bewust van de onderliggende stromen (het onbewuste). Door aandacht te schenken aan deze onderliggende energieën worden wij ons steeds bewuster van ons "Zijn". We zijn per slot van rekening human beïngs en geen human doïngs. Wij weten vaak als geen ander hoe we alles moeten organiseren en plannen in ons dagelijks leven, maar hebben geen notie van wat er zich nu diep binnen in ons afspeelt.

Wij zijn gewend om dagelijks onze aandacht naar buiten te richten en als je nieuwsgierig bent om die aandacht eens naar binnen te richten, dan nodigen wij jou van harte uit om deze training te doen. De Eigentijdse training Mindful omgaan met jezelf gaat hierover. Je leert namelijk bewust aandacht te schenken aan die gebieden, die nog onontgonnen zijn. Zo kunnen onbewust aanwezige thema's langzaam naar de oppervlakte komen om bewust te worden waargenomen. Met andere woorden je maakt een reis door de vele dimensies/lagen van je eigen zelf. Je gaat dus van binnen naar buiten. Bewust worden houdt in dat je jouw onbewuste delen naar je bewustzijn brengt waardoor het bewuste deel steeds groter wordt. Het is het voorwerk van "Bewust Zijn".

Aan de hand van heel praktische en doelgerichte oefeningen laten wij jou voelen en ervaren datgene wat onbewust is. Vervolgens reiken wij jou handigheidjes en tools aan om jouw aandacht bewust te blijven richten. Hierdoor vindt er een fundamentele verandering plaats namelijk van onbewust naar bewust.

Door gericht die gebieden af te zoeken kom je uiteindelijk bij jouw eigen heilige graal. Deze unieke heilige graal is het verloren vat van de vernieuwing en vervulling. Het reizen naar binnen is een heel bijzonder proces. Het gaat hier over het verenigen van licht en donker, mannelijk en vrouwelijk, geest en materie.

Het middel wat wij hiervoor gebruiken is aandacht ofwel Mindful zijn.

Informatie

Data: 21 & 22 januari 2017 voor Rotterdam

Data: 18 & 19 februari 2017 voor Zoetermeer

Tijd: van 10.30 tot 17.00 uur (inloop 10.00 uur)

Locatie: Rotterdam/Kralingen Admiraliteitskade 16a, 3063 EC Rotterdam (ook goed bereikbaar met openbaar vervoer)

Locatie: Zoetermeer, Koraalrood 153, 2718 SB, gratis parkeren

Prijs:€ 235,-- inclusief koffie, thee & lunch.

Docenten: Caroline Dekker en/of Petra Portheine.

Opgeven: 06-22180976 of 06-45426007 of per mail triadetravel@gmail.com of naar petra@portheine.com

No comments:

Post a Comment