Total Pageviews

Saturday 24 April 2010

Meditate - Healing - Reiniging & Tibetaanse klankschaal in de Tempel van Thoth in Luxor



see http://triadetravelegypt.webs.com/tibetaansehealingbowl.htm

Tijdens onze reis, waarbij wij met z'n tienen waren, kwamen we aan bij de kleine tempel gewijd aan de God Thoth. Het tempeltje ligt op een kleine afstand van Medinet Habu verwijderd. De tempelbewaker werd opgehaald om de tempel voor ons te openen en ons de toegang tot het heiligdom van deze heilige plaats mogelijk te maken.

Thoth is de oude Egyptische god van wijsheid en intuïtie. In deze kleine rustige omgeving met mijn gasten gebruikt Caroline een meditatie waarbij tevens het branden van wierook en de trillingen van de Tibetaanse Klankschaal helpen om alle oude opgeslagen ballast in hun lichaam en DNA eruit te werken. De klankschaal geeft geluidsgolven en helpt bij de genezing. Als Caroline eenmaal bezig is, wordt zij volledig omsloten door de ons omringende energie en reageert zij automatisch op de behoeften haar gasten waarbij zij geleidt wordt door haar Gidsen en de Engelen.

Lorraine observeert de meditaties tijdens de reis, waarbij zij in staat is sommige gasten meer informatie en daardoor inzicht te laten verkrijgen over wat er met hen gebeurd is en waarom. De gasten/deelnemers kunnen elk een diepgaande reactie in verschillende tempels of plaatsen ervaren of krijgen. De kennis die Lorraine heeft van de tempels en de geschiedenis van de Goden, biedt hen een (in)zicht dat vele anderen het hoofd zouden zien. Lorraine begrijpt hoe de verschillende reacties optreden binnen de persoon en de relatie tot de specifieke tempel of Goden waar zij op dat moment mee omringd zijn. Net zoals de oude Egyptische religie en tempels een weerspiegeling zijn van het universum en de menselijke ziel, resoneren de tempels en de krachtplekken met ons via onze ziel en onze zintuigen.

In de tempel van Thoth zat Lorraine rustig onze meditatie waar te nemen en legde de ingrijpende gevolgen van dat moment van één van onze gasten vast. Zij (Anke) was onder meer meegegaan op deze reis/vakantie omdat dit haar verder zou helpen in het proces van heling. Dit proces was al een aantal jaren geleden in gang was gezet, namelijk 5 jaar geleden toen zij voor het eerst meeging naar Egypte op een spirituele reis. Vlak voor deze reis (2009) had zij een week methode Speyer gedaan hetgeen een bewuste keuze is geweest om het proces van afronding en genezing een handje te helpen.

*** Mijn gast heeft gegeven haar persoonlijke toestemming om dit moment met je te delen, zij voelde dat wat in de Tempel van Thoth gebeurde een zichtbaar en duidelijk verschil maakte voor haar emotionele welzijn.

http://triadetravelegypt.webs.com/

No comments:

Post a Comment