Total Pageviews

Saturday 28 January 2012

8 daagse Thema Reis Balancing Male & Female Energies




Spirituele thema reis van 8 dagen geïnspireerd door de mannelijke en vrouwelijke energie van de Sinaï woestijn. Triade Travel neemt je mee naar mooie maar voornamelijk rustige plekken in deze schitterende woestijn van Egypte.
Tijdens deze reis verblijf je in Dahab. Dit plaatsje aan de Rode Zee is wel speciaal in Egypte, het lijkt een beetje op een hippiedorp. De sfeer is zeer gemoedelijk open en vooral relaxed.
Dahab heeft veel te bieden, je kunt er duiken, snorkelen, zwemmen en kitesurfen, windsurfen.



Daarnaast is er van alles en nog wat te vinden op het alternatieve en spirituele gebied. Er is zoal Yoga, healing, meditatieavonden, diverse workshops, Reiki en iedere vrijdag is er een marktje waar je biologische groeten kunt kopen, maar ook allerlei home made lekkernijen.
Elk jaar is er het Dahab festival waar je veel kunt uit proberen. Veel van wat wordt aangeboden is gratis te proberen en voor de Workshops wordt vaak een kleine vergoeding gevraagd. Het festival is in 2012 van 14 t/m 20 april.




Hoe ziet de reis er uit?
Dag 1 is aankomst in Dahab en inschecken in het hotel
Dag 2 vindt er een groepsbijeenkomst en groepsmeditatie plaats in Dahab en aansluitend kun je kiezen uit een massage, een healing of een reading.
Dag 3 's ochtends ben je vrij, je kunt dan zwemmen, snorkelen of duiken en na de lunch vertrekken we naar de woestijn voor onze eerste overnachting in de woestijn die ons leidt ons naar de masculine desert overnight. We houden een meditatie bij Nawamis, een hele bijzondere plek en ons diner nuttigen we in de woestijn. Waarna we bij het kampvuur kunnen genieten van de sterrenhemel en slapen in dit deel van de woestijn.



Dag 4 ontbijt in de woestijn en we bezoeken Mechroum Mountain en Hedouda Sanddunes, waarna we terug naar het hotel gaan, 's middags vrij.
Dag 5 Sunrise meditatie aan het strand, 's middags workshop met kristallen.
Dag 6 's ochtends vrij, na de lunch vertrek voor de feminine desert overnight. We bezoeken Ain Khudra Oase, yoga in Wadi Rawahbeeya, diner en overnachting in de woestijn.




dag 7 ontbijt in de woestijn, meditatie en daarna terug naar het hotel. 's Middafgs vrij en in de vroege avond de workshop Zon en Maan energie
dag 8 uitcheken en terug naar Nederland of België.
Tijdens deze reis zal er regelmatig gemediteerd worden.
Dit helpt om te ontspannen, de stress van het leven te verminderen maar vooral ook om meer en beter te kunnnen waarnemen en bij jezelf te blijven. De energie van de woestijn draagt zeker bij aan het ontstressen!
Minimaal aantal deelnemers 4, maximaal 10.
Een optionele verlenging is mogelijk voor het bijwonen van het Dahab Festival, wat gehouden wordt van 14 t/m 20 april 2012.
Wat kost deze trip?
€ 899,-- voor de 8 daagse thema reis.
Inclusief: transfers Sharm el Sheikh, hotels op basis van één-persoonskamer met ontbijt, desert trips en de maaltijden in de woestijn, fooien en workshops.
Exclusief: vliegticket, overige maaltijden en persoonlijke uitgaven

Voor de Sinaï is bij verblijf korter dan 14 dagen geen visum nodig. Wil je buiten de Sinaï reizen of langer blijven, dan kun je bij aankomst op het vliegveld een visum aanschaffen voor 1 maand.

No comments:

Post a Comment