Total Pageviews

Monday 19 March 2012

Workshop Innerlijke Voorjaarsschoonmaak


We maken ons op voor warmte en licht. De dagen worden weer langer, de temperatuur stijgt en terwijl het licht met haar schijnsel ons het stof doet zien liggen, bereiden we ons weer voor op de jaarlijkse voorjaarschoonmaak.
De ramen en luiken gaan open. Een frisse wind waait, we schudden ons dons lekker op. Zie je het al voor je?? Goed zo, want zo gaat dat namelijk bij velen van ons. Die fysieke schoonmaak hebben we nu goed voor ogen, dus de stap is nu klein om deze beelden te vertalen naar de: innerlijke voorjaarsschoonmaak.
Opruimen, weggooien, luchten, stofzuigen, nat afnemen en hier en daar herstellen, wat niet gebruikt is één jaar lang, mag in de biobak. En wat we missen vindt daardoor wellicht haar plek.
De geur van voorjaar in citroenen, jasmijn, brem en seringen vult ons fysieke huis en mentale lichamelijk behuizing optimaal als er grondig is gereinigd van de kelder tot de zolder.
DOE JE MEE??? SAMEN KLAREN WE DE KLUSSEN

Voor de fysieke schoonmaak van ons huis, hoeven we niet de deur uit. Voor de innerlijke schoonmaak hebben wij een locatie gekozen dicht bij de natuur en waarvan elke ruimte al grondig gereinigd is.


20/05/2012 Emotionele schoonmaak: de kracht van het voelen

26/05/2012 Opgeruimd staat netjes: ruimte voor verandering en terug bij jezelf

Voor meer informatie of aanmelden kun je bellen met 06-22180976 of 06-45426007 of een bericht sturen naar carolinedekker@hetnet.nl of petra@portheine.com
Aanmelden voor deze 2 dagen kun je bij Caroline en Petra tot uiterlijk 18 mei a.s.
De Workshops zijn los te volgen.
Locatie : ‘s –Gravendeel
Duur: van 10.00 tot 17.00 uur
Kosten 2 dagen workshop: € 170,-- inclusief koffie, thee en lunch
Kosten per losse workshop : € 90,-- inclusief koffie, thee en lunch
 Petra Portheine
Trainers/begeleiders: Caroline Dekker & Petra Portheine

No comments:

Post a Comment