Total Pageviews

Monday 3 February 2020

Cleansing, Healing Vision retreat 2021

Voor het nieuwe jaar 2021 is er een bijzondere reis in de maak naar de Westelijke Woestijn van Egypte.

De reis staat gepland van 2 januari 2021 t/m 9 januari 2021.

Onthaasten, genieten van de warmwater baden en tevens je ontdoen van oude ballast is het thema van deze reis. We nemen je mee naar bijzondere plekken in de Oase van de Westelijke Woestijn. Hier zijn nauwelijks toeristen, het leven is er aangenaam en eenvoudig. Weg van alle hectiek, geen wifi, geen afleiding, één worden en zijn met de natuur, contact maken met jezelf en wat wezenlijk van belang is voor jou en voor het nieuwe jaar 2021.

Er zal gereisd worden met maximaal 8 personen, we nemen overal de tijd voor. Er staat onder andere de Dush tempel op het programma, maar ook een bezoek aan de plaatselijke Soukh (niet toeristisch) en diverse warm water baden.

We logeren in de oase in een schitterende eco lodge aan de rand van de woestijn. We gaan aan de slag met het maken van ons eigen visionboard (2021) en maken ons op voor het nieuwe jaar.

Iedere dag bezoeken we een warm water bad. De baden variëren in temperatuur van 28 graden Celcius tot over de 40 graden. De baden liggen in her en der verspreid in de Oase.

Het water bevat vele mineralen en is een weldaad voor lichaam en geest.

De oase die wij bezoeken ligt op ongeveer 3 uur rijden van Luxor vandaan en staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit dadels.

Op de reis van Luxor naar de oase zullen we stoppen bij wandelende duinen (als we die tegen die tijd nog tegenkomen). Mochten ze al verder "gewandeld" zijn, dan nog zullen we onderweg alsnog stoppen om van de weidsheid te genieten, onze benen even te strekken en foto's te maken.

Heb je interesse neem dan gerust contact met ons op de reis staat op de website van Triade Travel.

We vertrekken vanuit Luxor. Heb je hulp nodig bij het boeken van een vliegticket, neem ook dan contact met ons op.

No comments:

Post a Comment