Total Pageviews

Sunday 3 June 2012

8 dagen verblijf in Luxor voor een spotprijs!


Ontdek Luxor in 8 dagen en bezoek het grootste openlucht museum ter wereld!


Triade Travel is dé reisexpert met kennis van zaken voor reizen naar Egypte.Tijdens je verblijf in een eenvoudig en goedkoop hotel te luxor maak je kennis met de rijke historie van het oude Thebe. Je ervaart de magische sfeer op de diverse plekken en overnacht in een 3* hotel in het sfeervolle centrum van Luxor. Voor optionele excursies kun je je hart ophalen want er zijn zoveel bekende en onbekende bezienswaardigheden in een totaal andere wereld te bezichtigen en te ervaren!
In Luxor kun je heerlijk winkelen in de Soukh maar ook flaneren op de boulevard waar de ondergaande zon een prachtig kleurenspel laat zien met als achtergrond de bergen. Je bezoekt tijdens deze reis veel tempels en graven. De Egyptische keuken serveert heerlijk eten, de bevolking is gastvrij en hartelijk. Egypte heeft een droog en aangenaam warm klimaat.



Via onze locale agent kun je een ervaren en Engels sprekende gids boeken en die neemt je mee naar ver vervlogen tijden en je "proeft" als het ware het leven van de Oude Egyptenaren.

Optioneel kun je zoal boeken en bezoeken: Tempel van Luxor, Karnak tempel met Sound & Light Show, Kolossen van Memnon, vallei der koningen inclusief het graf van Toetanchamon, Tempel van Hatsjepsut, Vallei van de Edelen, Deir el Medina, Luxor Museum & horsecarriage trip in Luxor, Edfu met de prachtige tempel van Horus, Abydos & Dendera met de tempel van Hathor en nog veel meer. Ook uitjes naar Aswan zijn te boeken.


prijzen geldig van 1/5/2012 t/m 30/9/2012
Prijs: € 175,-- 2 personen & op basis van 2 persoonskamer L + O.
Prijs: € 240,--,-- 1 persoon & op basis van 1 persoonskamer L + O.


prijzen geldig van 1/10/2012 t/m 30/4/2013
Prijs: € 210,-- 2 pers.& op basis van 2 pers.kamer L + O. (hoogseizoen)
Prijs: € 305,-- 1 pers.& op basis vab 1 pers.kamer L + ). (hoogseizoen)


prijzen hoogseizoen van 15/12/2012 t/m 5/1/2013
Prijs: € 295,-- 2 personen & op basis van 2 persoonskamer L + O.
Prijs: € 440,-- 1 persoon & op basis van 1 persoonskamer L + O.
Inclusief: transfers Luxor-airport or Luxor trainstation/hotel & v.v, 7 overnachtingen in 3* hotel op basis van 2 persoons kamer incl. ontbijt.

Exclusief: vliegticket, visum, overige transfers, optionele excursies, alle overige maaltijden,persoonlijke uitgaven, eventuele andere tips zoals bijv. in de tempels/graven etc.


Verplicht: annuleringsverzekering & reis/ziektekostenverzekering.
Advies: eventuele inentingen (info GGD/travel clinic/rotterdam)
Boekingen: opgeven triadetravel@gmail.com
Voor meer informatie: www.triadetravel of bel 070-3692559


 

No comments:

Post a Comment