Total Pageviews

Sunday 3 June 2012

8 daagse helende chakra reis 24/01/2013


8-daagse helende chakra reis naar Luxor




van 24 januari 2013 t/m 31 januari 2013
Luxor wordt vaak het grootste openluchtmuseum ter wereld genoemd. Er zijn meer en beter bewaarde monumenten dan waar ook ter wereld. Het Luxor van nu is een afspiegeling van wat in de oudheid "Thebe" werd genoemd. Dit bruisende stadje heeft in het centrum de Luxor tempel en de tempel van Karnak staan. Beide tempels zijn met elkaar verbonden door middel van een 3 kilometer lange weg. Vroeger stonden aan weerzijden sfinxen. Men is bezig deze oude weg weer in ere te herstellen!!! 

 
De bergen op de Wesrtbank zijn tegenwoordig 's avonds verlicht.

Hier aan de andere kant van de Nijl, zie je de "Westbank" met onder andere de vallei der Koningen, Koninginnen, Medinet Habu tempel, Hatsjepsut Tempel, Rammeseum, Kolossen van Memnon en nog meer bezienswaardigheden. Hier is niet veel veranderd, behalve dat s'avonds de bergen prachtig verlicht zijn. Achter de kolossen van Memnon zijn er volop opgravingen waarbij de schatten van Amenhothep III naar boven worden gehaald.


Tijdens deze reis bezoeken we diverse tempels en graven in en rond Luxor, waarbij de energie aansluit bij de Chakra's.  Nieuw in het prgramma zijn de tombes van Assasif, de tempel van El Kab en de gerestaureerde tempel gewijd aan Thoth op de Westbank.
De tempel in Dendera bezoeken we één hele dag zodat we volop gebruik kunnen maken van deze krachtige energieën, deze tempel werkt in op 2 chakra's.

Deze reis zal in het teken staan van het onderzoeken van je eigen chakra's door middel van oefeningen en visualisaties. Tijdens deze reis bezoeken we diverse tempels en graven in en rond Luxor waarbij de energie aansluit bij de chakra's.


Naar de tempels gaan we zoveel mogelijk 's morgens vroeg, het is dan nog redelijk koel en het is er dan meestal nog rustig.'s Middags is er tijd om alles wat er gebeurd is een plek te geven, onderling uit te wisselen, te relaxen of te winkelen.
Nieuw in het programma zijn de graven bij de Hatsjepsut tempel en de tempel van El Kab.


 afbeeldingen in El Kab


De Luxor tempel, de Vallei der Koningen en de tempel van Karnak zijn alleen nog maar als optionele excursies te boeken! Wel staat Medinet Habu, de kleine (gerestaureerde) tempel gewijd aan Thoth en de schitterende (ook gerestaureerde) Hathor tempel in Dendera op het programma. Deze laatste tempel is buiten het feit dat ze prachtig is ook werkzaam op maar liefst 2 chakra's. Wij zullen er dan ook tijdens deze reis een hele dag verblijven om zo optimaal mogelijk van de energie gebruik te maken. Tijdens deze reis zal er regelmatig gemediteerd worden.

 Godin Hathor

Zowel de tempel van de Godin Hathor brengen we een bezoek en maar liefst één hele dag. Ook de tempel gewijd aan de God Horus doen we aan. Beide tempels hebben van oudsher een verbinding met elkaar.

 Foto genomen in de tempel van Horus te Edfu. 


Vertrekdata:
24 januari 2013 t/m 31 januari 2013.
Transfer van Luxor Luchthaven :
Prijs: € 649,-- (vanaf 4 deelnemers)
Prijs: € 599,-- (Vanaf 8 deelnemers)

Vroegboekkorting: wanneer je vóór 1 oktober 2012 boekt krijg je € 25,-- korting.
Toeslag 1-persoonskamer € 175,--

Luchthavens: je dient uiterlijk 24 januari 2013 in Luxor te zijn. Het loont de moeite het goedkoopste vliegticket te vinden naar Luxor, dit kan vanaf Amsterdam, Brussel en eventueel andere luchthavens. Geef wel je vluchtgegevens door zodat we je van de luchthaven kunnen afhalen. Triade Travel kan, indien nodig, je helpen bij het zoeken en boeken van een ticket.

Inclusief: 7 nachten 3* sterrenhotel op basis van logies en ontbijt in 2 persoonskamers,alle transfers, alle in het programma genoemde excursies, begeleiding en entreegelden.

Exclusief: vlucht, fooien, overige maaltijden, toeslag 1-persoonskamer, visa en persoonlijke uitgaven.
Verplicht: annuleringsverzekering & reis/ziektekostenverzekering.
Advies: eventuele inentingen (info GGD/travel clinic/rotterdam)
Opgeven: paspoortgegevens en (aan-)betaling van € 250,-- o.v.v. datum vertrek.
Bank: ING 3937753 t.n.v. C. Dekker te Den Haag
Prijzen zijn geldig t/m 31 december 2012
Begeleiding: Caroline Dekker & Petra Portheine

No comments:

Post a Comment