Total Pageviews

Wednesday 20 February 2013

Luxor en Woestijn trip 2013

                           Magische 15 daagse  Reis 2013 

Er staat weer een mooie magische reis op het programma van Triade Travel. In december 2013 bieden wij weer een unieke gelegenheid om spiritueel te groeien en te ontwikkelen tijdens één van de reizen naar Egypte. Dit keer gaan we kennis maken met de prachtige tempels en tombes in en rond Luxor, maar dat niet alleen! Aansluitend gaan we naar de prachtige Dahkla Oase waar we gaan genieten van de de warmwater baden. Egypte en de krachtplekken doen hun werk in ons energie veld, waardoor we en onze blokkades kunnen aanpakken maar ook geholpen worden ons verder op ons spirituele pad te ontwikkelen.

Luxor gezien vanaf de Westbank, uitzicht op de Nijl, waar het heerlijk vertoeven is en waar lekker gegeten kan worden.

Hoe ziet het 15 daagse programma eruit?

dag  1) transfer van Luxor Airport of vanaf Luxor Station naar je hotel
dag  2) We brengen een bezoek aan de Luxor tempel. Deze prachtige tempel leid je door  de chakra's.
 
dag   3) De Kolossi van Memnon en de Medinet Habu tempel staan op het programma. Vooral deze tempel laat je het tempel leven van weleer voelen, ervaren of misschien wel zien.
Deze diepe tempel heeft vele krachtplekken binnen de krachtplek. Wat vooral ook voelbaar is de aanbidding en de liefde voor het Godenrijk. 
 
Dag  4) Vallei der Koningen en de Vallei der Koninginnen. Deze 2 valleien hebben een compleet verschillende energie en dat is zeer goed voelbaar. De graven in de vallei der Koningen zijn veel talrijker dan die in de vallei der Koninginnen. Maar bij allebei zijn er prachtige graven te bezichtingen.
Dag  5) Tempel van Hatsjepsut en de Assasif Tombes. Dit is ook een bijzondere plek, waar verschillende energieën zijn waar te nemen.

De  Hatsjepsut Tempel.

Het mannelijke wordt samengehouden door het vrouwelijke. Prachtige tombe.

Dag  6) Vrije dag. In Luxor is veel te doen en te beleven. Je kunt diverse optionele excursies doen, zoals bijvoorbeeld een ballonvaart, maar ook naar het oudheidkundig museum gaan, of naar de Sound en Light Show in de Karnak tempel, of één van de vele andere optionele excursies boeken. Vraag naar de mogelijkheden.
Dag 7) Vroeg in de ochtend vertrekken we en laten Luxor achter ons. Onze eindbestemming is de prachtige Dahkla Oase. Waar de vele warm water baden een  helendemwerking hebben op ons lichaam en onze geest. Eind van de dag arriveren we in Dahkla en zullen we in ons hotel inchecken.


Dag  8) We gaan naar El Quasr, een verlaten Islamitsiche stad met een bijzondere sfeer.
                                                      
 


En wanneer we hier klaar zijn, dan gaan we lekker badderen.

 
Dag  9) De Balat tombes gaan we bezoeken. In een stuk verlaten gebied van deze oase liggen 2 prachtige tombes. Aansluitend gaan we naar een warm warer bad.
 
Dag 10) vanuit ons hotel maken we een wandeling langs een ruïne naar een ander warm water bad. Daar blijven we zolang we daar zin in hebben.
 
Dag 11) De Romeinse tempel Deir el Hagar ligt aan de rand van de woestijn. Het is er rustig, stil en je kunt er makkelijk in andere ver vervlogen tijden belanden. De energie is zuiver en helend in deze tempel.
 

 
Dag 12) Voor wie wel kunnen we een steenfabriek bezoeken, maar ook een fabriek waar ze mooi aardenwerk of tapijten maken. Voor wie geen zin heeft, is er het warme bad in de buurt van het hotel waar je naar toe kunt wandelen.
 
Dag 13) Op kamelen gaan we naar de Magic Well. Een natuurlijke bron waar het heerlijk is om in te liggen (zelfs de hele dag).
 
 
 
 
 
Dag 14) Vandaag vertrekken we uit Dahkla en gaan terug naar Luxor. Eind van de dag checken we in, in ons hotel.
 
Dag 15) Transfer Hotel naar de luchthaven of treinstation Luxor.
 
 
Wanneer:
 
06/12/2013 t/m 20/12/2013
of
22/12/2013 t/m 04/01/2014
 
Wat kost deze reis:
 
€ 1995,-- vanaf 4 personen
€ 1850,-- vanaf 6 personen
€ 1745,-- vanaf 8 personen
 
Inclusief:
7 overnachtingen  in 3* hotel in Luxor op basis van gedeelde kamer inclusief ontbijt, 7 overnachtingen in eenvoudig hotel in de Dahkla Oase, op basis van gedeelde kamer inclusief ontbijt,  alle transfers genoemd in het programma, alle entreegelden genoemd in het programma, alle overige maaltijden in de Dahkla Oase, tips, Engels sprekende gids in de woestijn, en begeleiding van Caroline.
 
Exclusief:
 
vliegticket, alle overige maaltijden in Luxor, optionele excursies, toeslag één-persoonskamer van € 280,--
 
Voor meer informatie, leveringsvoorwaarden en foto's bezoek de website van Triade Travel of mail naar triadetravel@gmail.com of bel 070-3692559.
 


No comments:

Post a Comment