Total Pageviews

Wednesday 1 January 2014

1st of January 2014 / 1 januari 2014 een jaar van veranderingen




Today is New Years day and there is a New Moon in Capricorn. This will give us the opportunity to materialize our long term goals. Uranus and Pluto in a square will bring us more transformation, changes and even revolution during 2014. So be prepared for all the changes. Eventually it will be benificial for all of us.
For those who were born between 3/7 th of january, april, july, and october will experience major changes.

Wish all of you a happy, prosperous and healthy 2014.

Het nieuwe jaar begint in elk geval goed, een nieuwe maan in het teken Steenbok. Daarnaast staan Zon, Mercurius, Venus en Pluto in dit teken. Voor mij een goede reden om het nieuwe jaar maar eens met een ritueel te beginnen. Zo gezegd, zo gedaan.



Steenbok is een aarde teken, hij staat voor stabiliteit, zekerheid en betrouwbaarheid. Misschien is hij af en toe een beetje saai. Hoog op de berg is de Steenbok in zijn element en beziet zaken en mensen van een afstandje. Een maan in dit teken staat niet helemaal op haar best, maar kent toch ook wel iets goeds. Het is het moment om toe te werken naar een einddoel, of neer te gaan zetten wat je graag in de toekomst werkelijkheid ziet worden. De Steenbok heeft het vermogen te structureren, kan bezig zijn met de lange termijn planning, controle en hij brengt terug naar dat wat wezenlijk is.
We zitten nog in de winter en dat is een tijd dat de natuur zich helemaal teruggetrokken heeft. Alle overdaad is weg en we gaan terug naar de essentie. Zo ook onze eigen essentie. Het is een tijd van inkeer en contemplatie.


Toch zal het vierkant tussen Uranus en Pluto nog actief zijn dit jaar en dat belooft weer de nodige veranderingen, het bovenkomen drijven van onrecht, fraudes, schandalen en alles wat het daglicht lange tijd niet heeft (mogen) zien. Kortom we gaan weer een tijd tegemoet met transformaties, omwentelingen en misschien hier en daar een revolutie. Hopelijk met een snelle vernieuwing als gevolg. Ik zie alle veranderingen voor het nieuwe jaar graag tegemoet en ik gun iedereen een voorspoedig, gezond, vernieuwend en gelukkig 2014.


No comments:

Post a Comment