Total Pageviews

Monday 6 January 2014

Aanbieding voor de reis naar Ierland geldig tot 1.2.2014






In het bekende aanbod van Triade Travel is er de nieuwe reis naar Ierland de 9 daagse Keltische Tour’. De puurheid van dit land is zo geweldig en vooral inspirerend.
 

Tot 1 februari a.s. bieden wij een vroegboekkorting aan voor de Keltische Tour Ierland.

                                          
  

Triade Travel heeft speciaal voor deze reis heel bijzondere krachtplekken en B & B ’s uitgezocht. Onze kracht en toegevoegde waarde is tenslotte dat we in onze reizen plaatsen in het programma opnemen die bij de grote touroperators nog niet bekend zijn. Triade Travel bereist graag onbekende paden.  

De ‘9 daagse Keltische Tour’ is een reis die je laat thuis komen bij jezelf en je meer bewust maakt van je eigen innerlijke kracht en deze te leven

Ierland helpt om de vrouwelijke energie (meer) te ontwikkelen en benutten, de “waarneming” te verruimen en vooral ook te genieten. Dit is een reis in samenwerking met de Spiegelkamer.

Waar gaan we heen? We starten in Cork en vandaar begint de reis. Op het programma staan: Rosscarbert, Drombeg Steencirkel, Skibbereen, Kealkill steencirkel, Gouganerra, Steencirkel Lough Gur, Cashel, Holy Cross, Clonmacnoise, Saint Bridgids Well, Hill of Usnagh & Fore.

Triade Travel neemt je mee op een compleet verzorgde enerverende reis waarin de reisdagen effectief gebruiken. We zijn niet alleen fysiek op reis, we verzetten met elkaar de geest om je kijk op het leven te verrijken.
 
De ‘9 daagse Keltische Tour’ start vanaf de luchthaven Cork waar je wordt opgehaald in de ochtend.
Vertrek: 22 juli t/m 30 juli 2014 vanaf Cork Airport
Prijs: € 1.195,--
Vroegboekkorting: € 95,--, voor boekingen én aanbetaling vóór 1.2.2014
minimum aantal deelnemers 6 maximaal 12
Inclusief: toeslagen hoogseizoen, 8 overnachtingen inclusief ontbijt in B & B's op basis van gedeelde kamers, transfers genoemd in het programma, entreegelden genoemd in programma en begeleiding.
Toeslag 1-persoonskamer: € 275,00
Exclusief: vliegticket, toeslag 1-persoonskamer, alle overige maaltijden, persoonlijke uitgaven en eventueel optionele excursies.
Verplicht: annuleringsverzekering, reis/ziektekostenverzekering.
Opgeven: triadetravel@gmail.com of info@spiegelkamer.nl  
Begeleiding: Loes Blok , Caroline Dekker en/of  Petra Portheine.
Aankomst: Cork 22 juli  (in de ochtend)
Vertrek: 30 juli (vanaf 17.00 uur afgezet op de luchthaven)

No comments:

Post a Comment