Total Pageviews

Monday 6 January 2014

Aanbieding voor de Magical King Arthur Tour geldig tot 1.2.2014



Ook vorig jaar zijn we weer naar het oude Avalon geweest tijdens de Magical King Arthur Tour. Het is en blijft een bijzondere reis. We maken de 8-daagse reis altijd met gedreven, kleurrijke personen die het leuk vinden om het spoor van King Arthur te volgen. Dat doen we onder andere met dagelijkse meditaties die we specifiek richten op de omgeving, natuur, de energie en het verhaal van King Arthur. Een Inspirerende reis de gepland staat voor 2014, op 2 augustus 2014 vanaf Bristol Airport.
                                            


We ervaren in het bijzondere stadje Glastonbury het mysterie en de magie. In de vele winkeltjes vind je de sporen naar de Goden, Godinnen, Druïden, Heksen, de Kelten, de Middeleeuwen en het rijk van de feeën, elfjes, eenhoorns en draken.
 
Triade Travel maakt tijdens deze reis gebruik van één van de leylijnen. Daarnaast bezoeken we Glastonbury Abbey, Avebury met de steencirkel,  maar ook één van de oudste bronnen van Engeland met helende krachten Chalice Well en het "heiligdom" waar je de symboliek, heilige geometrie en het genezende water vindt in de tuinen. Wells, staat op het programma en vanuit het graafschap Somerset reizen we naar Tintagel & Boscastle in Cornwall.
In Tintagel vinden we het kasteel van King Arthur en de grot van Merlijn, schitterend gelegen aan de Atlantische Oceaan. In het nabijgelegen Boscastle bezoeken we het Museum of Witchcraft.
                                                                     
Vertrek: 2  t/m 9 augustus 2014 vanaf Bristol Airport
Prijs: € 1.290,--
Vroegboekkorting: € 75,-- wanneer je voor 1.2. 2015 boekt én aanbetaald.
Inclusief: toeslagen hoogseizoen, 7 overnachtingen op basis van gedeelde kamers inclusief ontbijt, transfers genoemd in programma, entreegelden genoemd in programma en begeleiding.
Exclusief: vlucht, alle overige maaltijden, persoonlijke uitgaven en optionele excursies.
Verplicht: annuleringsverzekering & reis/ziektekostenverzekering.
 
Vliegticket: bij het boeken van je vliegticket let op: aankomen op Bristol rond 13.00 uur (niet eerder) en bij vertrek je terugvlucht boeken vanaf Bristol niet vóór 16.00 uur!
Begeleiding: Caroline Dekker , Petra Portheine en/of Loes Blok.
 

 

No comments:

Post a Comment