Total Pageviews

Sunday 27 July 2014

Steencirkel Lough Gur

Na een lange rit komen wij in Bansha aan. De lady of the house is er nog niet en dus rijden we door naar Tipperary waar we ons te goed doen aan een heerlijke warme lunch. Lough Gur is nog even een stukje rijden en aan het eind van de middag komen wij daar aan. 


De energie van deze steencirkel is compleet anders dan die van de dag ervoor. Uitgebreid nemen we de tijd om de plek te voelen en te ervaren. Het is vandaag een bijzonder warme dag en we genieten er met ons allen van. Er is nog een steencirkel en daar houden we onze meditatie, uit het zicht van iedereen en lekker rustig.


Wanneer we kaar zijn genieten we nog na van de meditatie en de late middag zon. Aan het begin van de avond checken we in, de lady van de house komt verhit binnen en zegt " hi Caroline, just saying hello and goodbye, waarbij haar ogen oplichten en ondeugend staan. Waarop zij samen met een vriendin op het punt staat het huis te verlaten en nog even en passant zegt " and you are in charge of the house". Enjoy your evening Mary and see you tomorrow morning, we will have a party in the meantime, zeg ik haar lachend. 

Wij hebben onze picknickpartijtje buiten, het weer is nog steeds heerlijk en de dreigende onweersbuien zijn nog steeds niet gevallen.



No comments:

Post a Comment