Total Pageviews

Tuesday 29 July 2014

Bijzondere energieën

Ierland heeft goed eten, dus start een aantal van ons met een full Irish breakfast. Zelf houd ik het maar bij bacon en egs, want de bacon hier is verrukkelijk. We beginnen zoals iedere morgen met het trekken van een kaart, die we bespreken.
Voldaan gaan we op pad, helaas blijkt dat we de Hill van Usnagh niet op kunnen, want die is afgesloten voor publiek, die gaat dus uit het programma voor het volgende jaar. Niet getreurd de rit erheen en de rit erna is prachtig. Mooi glooiende landschappen trekken aan ons oog voorbij. 


We hebben weer enorm geluk, het weer is goed, bewolking afgewisseld met zon. Fore is een warm bad. Net als vorig jaar zien we dat de kinderen hier weer helemaal los gaan. Dit heeft ook met dė plek te maken heeft. Wanneer wij in de ruïne zitten gebeurt ons hetzelfde. Ook wij gaan helemaal los, de tranen lopen over mijn wangen van het lachen. 


In deze prachtige binnenplaats gaat het gewoon verder. De energie maakt los en lacherig. Wanneer we uit gehinniked en gegrinniked zijn gaan we naar een mooie plek waar we de meditatie houden.


Aansluitend brengen we een bezoek aan de kerk, de energie is goed en wij ervaren allemaal de weldadige en hoge energie op deze plek. Een mooie afsluiting van deze reis.

No comments:

Post a Comment