Total Pageviews

Wednesday 23 July 2014

Steencirkel van Drombeg

Het belooft een prachtige dag te worden en iedereen heeft in deze oude Inn als een blok geslapen. Onze gastvrouw verzorgt een uitstekend ontbijt, en als gevolg daarvan eet ik eigenlijk te veel. Het brood in Ierland smaakt als een heerlijke cake en is daarnaast ook nog voedzaam. 

In Ross Carbery gaan we het kerkje bezoeken dat gewijd is aan St. Patrick. Zowel buiten als in de kerk valt er voor ons allemaal diverse energieën waar te nemen. 


Het voelt zeker in het voorpoortaal van deze kerk open en vrij. Als we allemaal klaar zijn trekken we een kaart met een boodschap voor deze dag. Mijn boodschap is dat " boven" alles voor me regelt en dat ik niets hoef te doen. 

In the pelgrims pub doen we ons te goed aan koffie en heerlijk sap, en buiten want het weer is schitterend.


Drombeg steencirkel is een bijzondere plek waar een ieder van ons wat te doen heeft. Ook hier ervaart iedereen weer de energie van deze plek. 


Energieën worden opgeschoond en entiteiten naar het licht gebracht. Hier houden we tevens een meditatie bij de meest voedende plek van deze steencirkel. Daarna rijden we langs de prachtige kust weer terug naar onze B&B. 
Een mooie en bijzondere dag.




No comments:

Post a Comment