Total Pageviews

Saturday 6 February 2010

Test jouw “Waarheid” door middel van een spiertest.


Als je twijfelt aan een beslissing in het leven, of twijfels hebt aan je eigen natuurlijke instincten, dan is er een eenvoudige manier om je eigen ' waarheid' te testen. Ons menszijn is dusdanig ingesteld dat het natuurlijk het beste voor zichzelf wil, wil het lichaam goed zijn, in balans en gezond.

Onze bewuste geest en ons hart zijn vaak in conflict met onze eigen verlangens maar probeert ook aan de verlangens van de ander te voldoen. We kunnen uittesten wat de werkelijke wens van ons innerlijk zelf is op een zeer eenvoudige wijze met behulp van spiertesttechnieken.

Als je rechtop staat, sta je ontspannen met je armen iets voor u of langs je zij,

sluit je ogen,

spreek hardop drie positieve affirmaties over jezelf uit te weten:
Mijn naam is ..........
Ik ben ......... jaar
Ik ben man / vrouw

Na elke affirmatie voel je een zachte beweging, ofwel achteruit of vooruit, dit kan van persoon tot persoon verschillen.

Alle drie de bovenstaande uitspraken zijn waarheden die individueel voor jou gelden. Je zult merken dat je beweegt in steeds dezelfde richting als je de vraag met JA kunt beantwoorden en je zult merken dat je lichaam zal bewegen in een tegengestelde richting als je een negatieve vraag stelt waarbij het antwoord NEE luidt.
Als voorbeeld dat ik zou kunnen zeggen: ik heb een scharlaken rode Ferrari, zal mijn lichaam zich automatisch verplaatsen in de negatieve tegenovergestelde richting van de beweringen die niet waar waren.

Je kunt de toepassing van deze techniek absoluut elke situatie gebruiken, wanneer je twijfelt, je het niet zeker weet en je begeleiding nodig hebt. Je eigen lichaam weet wat je nodig hebt en wat het beste voor je is en het zal dus antwoorden met deze test.

Dit zijn je ZIEL waarheden. Je lichaam kan zich niet bewegen op een andere manier dan trouw te zijn aan zichzelf, je kunt niet niezen met je ogen open, je lichaam sluit automatisch de ogen. Al het bovenstaande is te wijten aan natuurlijke spier reacties, zoals in de kinesiologie

caroline dekker
english website : http://www.freewebs.com/spiritualegypt

No comments:

Post a Comment