Total Pageviews

Monday 26 August 2013

9 daagse keltische reis Ierland 2014

Ierland is  een magisch maar vooral ook een aards land. De tijden van weleer schieten aan je oog voorbij wanneer je door het lieflijke landschap rijdt, want overal doemen steencirkels, ruïnes, delen van ruïnes, kastelen, abdijen en kerken op. 

Triade Travel, biedt een unieke 9 daagse reis aan naar Ierland. Tijdens deze reis ziullen er dagelijks meditaties worden aangeboden.
Onze reis start in het zuiden van Ierland waar een van de grote leilijnen dwars door het land loopt. De oude heilige plaatsen die we bezoeken hebben een krachtige energie, die veel in beweging zet, dit kan zowel op persoonlijk als spiritueel vlak zijn. De meditaties die door ons gegeven worden zijn gericht op het vergroten van je bewustzijn. Maar ook je bewust te zijn of worden van het voelen en energetisch waar te ( leren ) nemen.

Vanaf de luchthaven word je door ons opgehaald. We rijden naar het zuiden waar we onze intrek zullen nemen in een gezellige Inn. Deze Inn is al 5 generaties in handen van een en eenzelfde familie. Het is een plek waar men zich meer dan welkom voelt. 
Hier vandaan bezoeken we op onze 2e reisdag de krachtige Steencirkel van Drombeg. Het bijzondere aan deze plek is, dat er een deel is wat een bijzondere hoge trilling heeft. We nemen de tijd om alles in ons op te nemen en gebruik te maken van deze energie.
Skibbereen is een leuk plaatsje waar we zulllen  lunchen in een verbouwde kerk. Dit is een buitengewoon gezellige plek. Er is tijd om het stadje in te gaan en voor wie dat wil de kathedraal te bezoeken. 

Het Ierland van nu is voornamelijk katholiek en heeft dan ook heel veel kerken en kathedralen. Niet alle kerken en kathedralen voelden voor ons even goed, dus wij hebben een kleine selectie gemaakt. De kathedraal van Skibbereen werkt vooral zeer grondend.

Dag 3 gaan we na ons ontbijt naar de Steencirkel van Kealkill, dit is een kleine cirkel met een bijzondere energie. Deze Steencirkel zullen te voet gaan bezoeken. Het is een wandeling van nog net geen kilometer met een steile weg naar boven. We doen alles op ons gemak, haasten is er niet bij tijdens deze reis. Aansluitend rijden door een prachtig natuurgebied richting Gouganebarra. Dit is een pelgrimsoort. Het kleine kerkje staat op een eiland in het water. Ook hier nemen we onze tijd. 

Dag 4 vandaag reizen we naar Bansha.
Bansha zelf is een gehucht, maar wel met een hele mooie b & b. Onze gastvrouw is er een die zeer direct is en een behoorlijk gevoel voor humor heeft. Nadat we ingecheckt hebben gaan we in de loop van de middag naar de Steencirkel van Lough Gur. Ook dit is een Steencirkel met krachtige maar hele fijne energie. 

Dag 5 op een korte afstand van onze b & b ligt Cashel. Dit is een leuk en gezellig plaatsje met de prachtige kathedraal, gelegen op de rock van cashel, de kathedraal is het bezoeken waard ondanks dat het grotendeels verwoest is.
Een prachtig uitzicht is de beloning. In de loop van de middag rijden we door naar Holy Cross, dit is een plek waar we alle tijd nemen om de energie te voelen, te ervaren en te mediteren.

Dag 6 we rijden door naar Shannonbridge, checken in bij onze b & b. 's middags brengen we een een bezoek aan Clonmacnoise.
Dit is een bijzondere plek met een krachtige energie. 

Dag 7. St. Brigids well staat op het programma. Dit is een helende plek met water wat bekend staat om de genezende werking.
Daarna brengen we een bezoek aan Durrow Abbey, ook op dit terrein is eveneens een well.

Dag 8. We bezoeken de Hill van Usnagh, een oude heilige plek.
In de loop van de dag gaan we naar Fore, dit is een plek van de 7 wonderen. De energie is hoog en heel krachtig.

Dag 9. Vandaag reizen we terug naar Cork naar de luchthaven waar je wordt afgezet. Houdt rekening met het boeken van een vliegticket dat je pas laat in de middag ( niet voor 16.00 uur ) terugvliegt naar Nederland of België. 

Start reis: vanaf Cork.  22 juli 2014 t/m 30 juli 2014
Prijs: 1195,00
Vroegboekkorting: € 95,00 als je voor 1 februari 2014 boekt en aanbetaald hebt.
Aantal deelnemers: minimaal 6 maximaal 10
Inclusief: alle transfers Ierland, logies en ontbijt op basis van 2/3 persoonskamer in b&b's, entreegelden, begeleiding door Loes Blok en Caroline Dekker. 
Exclusief, vliegticket naar Cork, alle overige maaltijden en persoonlijke uitgaven.
Verplicht: ziektekostenverzekering, reis - en annuleringsverzekering 
Opgeven: triadetravel@gmail.com of info@spiegelkamer.nl  of telefonisch 070-3692559 of 010-2202012 zodra je je hebt opgegeven krijg je van ons een factuur waarin je verzocht wordt per ommegaande het bedrag van € 500,00 aan te betalen. Je bent pas verzekerd van deelname wanneer je de aanbetaling hebt gedaan. De uiteindelijke reissom dient uiterlijk 6 weken voor vertrek betaald te zijn.

Deze reis is tot stand gekomen door de aanwijzingen van onze "gidsen" en onze intuïtie. Achteraf hebben wij ons verdiept in de achtergronden van de krachtplekken.

Vliegticket naar Cork: voor het boeken van je ticket wacht tot je fiat van ons hebt gekregen dat de reis definitief doorgaat. Voor de heenreis dien je een ticket te boeken met een aankomst tijd rond 10.00 uur. Voor de terugreis dien je een ticket te boeken met vertrek vanuit Cork rond 17.00 uur ( later mag ook).
Triade Travel en de Spiegelkamer hebben ervoor gekozen, in tegenstelling tot andere touroperators, jouw vakantiedagen zo effectief mogelijk te gebruiken en daarnaast zijn bij ons de entreegelden bij de prijs inbegrepen.
Wij willen zo min mogelijk kostbare tijd verloren laten gaan in verband met de reisdagen! De reis start vanaf de luchthaven Cork waar wij je al in de ochtend ophalen. Voor de reis terug word je niet eerder dan 17.00 uur op de luchthaven van Cork afgezet.

Klimaat: Ierland is heel groen en dat betekent dát het er veel kan regenen. De droogste maanden zijn mei en juni. In het zuiden ( en dan hebben we het over echt langs de kust) kan het misten. In het noorden regent het meer en in heel Ierland kan het winderig zijn met name in het noorden. De spirituele vakantie die wij aanbieden loopt van zuid tot midden Ierland. 

Eten en drinken: de keuken in Ierland is goed, maar is nauwelijks gericht op vegetariërs. Uit eten gaan is goed betaalbaar en lekker. 

Bevolking: de Ieren zijn erg vriendelijk, nemen de tijd voor je en zijn geïnteresseerd in wie je bent. Dit maakt dat je je welkom voelt in hun land.

De wegen: het reizen door Ierland vergt op sommige stukken wat tijd omdat de wegen zich niet lenen om hard te rijden ( bochten, heuvels, smalle wegen en mooie natuurgebieden).

Krachtplekken: alle krachtplekken tijdens deze reis  worden gebruikt om bij de deelnemers het vermogen om zelf te voelen, te helen,  te zien dan wel te ervaren (verder) te ontwikkelen. Wij zijn geleid naar een aantal plekken die niet in de boekjes dan wel bij andere touroperators te vinden zijn.

B & B's: in principe zal er gebruik gemaakt worden van de in de reisbeschrijving genoemde b&b's. Er kan van afgeweken worden.

1 comment:

  1. Wij wensen uit te geven lening aan wie ooit die behoefte heeft aan een lening tegen lage rente van 3%, We geven lening uit het minimum van 5.000,00 USD naar de maximale 100 miljoen dollars, ponden, euro's, als belanghebbende, Contacteer ons via e-mail: partrickdevlin21@gmail.com

    ReplyDelete